Cursus Financieel Discipelschap

Wat is dit voor cursus?

Stichting Encour wil jou begeleiden in je reis naar financiële vrijheid. Door deze cursus aan te gaan zul je loskomen van de macht van het geld en zul je meer met geld omgaan zoals God hetbedoelt heeft.

De cursus is een flexibel, modulair programma. De cursus bestaat uit 10 modules. Het is mogelijk om deze cursus in minder modules te volgen, al wordt dat wel afgeraden. Het kost namelijk tijd en moeite om de geleerde principes eigen te maken.

Voor elke module is er een ontmoeting gepland van elk 2 uur. Er wordt van de deelnemers geen achtergrond op financieel gebied verwacht. Wel wordt verwacht dat je (kleine) huiswerkopdrachten maakt en dat je proactief aan de slag gaat met de praktische oefeningen.

Deze training kost ons als Encour zijnde €20,- per module per deelnemer. Aan het eind van de cursus vragen we jou een vrijwillige bijdrage om het zendingswerk van Encour te ondersteunen.

Verwachte uitkomsten van deze cursus zijn;

  • Afhankelijker van God
  • Meer toewijding voor anderen
  • Betere financiële competenties
  • Verminderde schulden en meer spaartegoeden
  • Groei in vrijgevigheid
  • Zinvoller werk
  • Bewustere levensstijl
Hoe lang duurt deze cursus?

Elke module duurt 1 week. Dus normaal gesproken duurt deze cursus 10 weken.

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is voor iedereen – single, getrouwd, jong of oud – of je veel of weinig verdient, jezelf als arm of juist als rijk beschouwt.

Waar vind deze cursus plaats?

Normaal gesproken vinden de 10 ontmoetingen plaats bij ons kantoor in Amersfoort. Ons adres is: Zielhorsterweg 71. Onze postcode is: 3813 ZX. Afhankelijk van de omstandigheden kunnen de ontmoetingen ook digitaal plaats vinden! Dan gebruiken we Zoom.

Aanmelden

Aarzel niet om een vrijblijvende vraag te stellen! Meld je  aan voor deze cursus door een mail te sturen naar info@encour.nl