doorgeven

Ga dus op weg en maak alle volken tot mijn leerlingen... (Mattheüs 28:19)

Wij geloven dat we deze opdracht van Jezus serieus moeten nemen. We zijn dankbaar dat wij als Stichting Encour daar iets mee kunnen doen, dat we je iets hebben mogen leren over het omgaan met geld en bezit op een manier die God behaagt. We hopen ook dat jij dat mag doen. Wij willen je graag trainen zodat jij iets van je geleerde kennis over dit thema mag doorgeven aan anderen.

Word een Moneylife trainer

Na deze training ben je geschikt om zelf de bijbelstudie Moneylife te gaan leiden. Deze training is geschikt voor gemeenteleden en bijbelstudieleiders die een bijbelstudie willen gaan leiden. Je krijgt in deze eenmalige  digitale voorbereidingsavond waardevolle handvaten om effectief met je kring over dit onderwerp te praten. Indra Ramdin zal deze training persoonlijk verzorgen en je helpen om straks je eigen kring te gaan leiden. Lees hier meer over de bijbelstudie Moneylife.

Hoe meld ik me aan?

Meld je aan door een mail te sturen naar info@encour.nl en geef aan op welke avonden en tijden je beschikbaar bent! Deze training kost ons als Encour  €25,- per deelnemer. Aan het eind van de cursus vragen we jou een vrijwillige bijdrage om het zendingswerk van Encour te ondersteunen.

Waar vind ik meer trainingen?