financiële vrijheid

Stichting Encour weet als geen ander wat de betekenis is van de Bijbelse boodschap op het gebied van geld en bezit in ons dagelijks leven. Om deze boodschap over geld en bezit verder uit te dragen, wil Encour jou op dit gebied toerusten en bemoedigen. Het verlangen van Encour is dat jij gaat leven vanuit de wetenschap dat jij gezegend bent om een zegen te zijn voor anderen.

Volg de Money-Life cursus!


Lees meer

𝗪𝗶𝗲 𝘄𝗶𝗹 𝗺𝗲𝗲𝗿 𝗹𝗲𝗿𝗲𝗻 𝗼𝘃𝗲𝗿 𝗵𝗼𝗲 𝗴𝗲𝗹𝗱 𝗸𝗮𝗻 𝗯𝗶𝗷𝗱𝗿𝗮𝗴𝗲𝗻 𝗮𝗮𝗻 𝗲𝗲𝗻 𝗴𝗲𝗹𝘂𝗸𝗸𝗶𝗴 𝗲𝗻 𝗯𝗲𝘁𝗲𝗸𝗲𝗻𝗶𝘀𝘃𝗼𝗹 𝗹𝗲𝘃𝗲𝗻?
Wil jij je de komende vastentijd extra laten inspireren en uitdagen? Praktijkverhalen horen over God en geld? Geef je dan op voor de 𝗴𝗿𝗮𝘁𝗶𝘀 𝟰𝟬-𝗱𝗮𝗴𝗲𝗻𝗸𝗮𝗹𝗲𝗻𝗱𝗲𝗿 ‘𝗘𝗲𝗻 𝘄𝗮𝗮𝗿𝗱𝗲𝘃𝗮𝘀𝘁 𝗹𝗲𝘃𝗲𝗻’: een unieke ‘reis’ om toe te leven naar Pasen.
In de vorm van een virtuele pelgrimstocht ontvang je dagelijks een mail waarmee je kennis hierover groter wordt, je beter weet hoe God het heeft bedoeld om met bezittingen om te gaan en je leven mooier wordt. Schrijf je in via www.gabrielfb.nl/40-dagentijd/. Daar vind je ook meer informatie.
Deze 40-dagenkalender wordt je aangeboden door Gabriël, Leprazending en Stichting Encour.

Encour vertelt over schulden op Family7 

We mochten op Family 7 iets vertellen over groeiende armoede in Nederland en wat we daar als christenen en kerk aan kunnen doen.