Interview Indra Ramdin

Wat is je motivatie om van een commerciële organisatie over te stappen naar een maatschappelijke organisatie?
Na mijn studie Fiscaal Recht ben ik als fiscaal jurist gaan werken in de financiële dienstverlening bij verschillende belastingadvieskantoren. In de financiële sector heb ik vele vaardigheden ontwikkeld op het gebied van het adviseren en begeleiden van ondernemers met betrekking tot het fiscale recht. Het integer adviseren en begeleiden van ondernemers en particulieren is een van mijn drijfveren. In een commerciële organisatie krijg ik geen voldoening meer in mijn werk, omdat de focus in de eerste instantie is gericht op meer economische groei. Als maar meer economische groei heeft voor mij geleid tot het besef dat er in onze samenleving geen evenwicht is tussen welvaart en welzijn. Daarom heb ik besloten uit de financiële sector te stappen en mij in te zetten voor een organisatie met een maatschappelijk doel. Bij Encour komt mijn financiële kennis en het willen werken voor een maatschappelijk organisatie op een wonderlijke manier samen.

Waarom heb je gekozen voor Encour?
Encour biedt onderwijs, begeleiding en trainingen op het gebied van vrijgevigheid, sparen, schulden en vermogensbeheer vanuit een christelijk oogpunt. Door bij Encour te werken kan ik met name christenen helpen de weg te ontdekken naar financiële vrijheid vanuit Bijbelse principes. Ik ben financieel gezegend om op die manier een zegen te zijn voor anderen, zodat zij weer een zegen kunnen zijn voor anderen.

Wat wil je bereiken met Encour?
Ik vind het belangrijk dat christenen anders omgaan met geld, dat ze is toevertrouwd. Daarbij wil ik samen met ze optrekken bij hun zoektocht en ze begeleiden naar financiële vrijheid. Door financiële vrijheid leren wij gevers te worden in plaats van ontvangers. In deze tijd van Corona is er meer financiële onrust. Dit vraagt om een persoonlijke benadering vanuit Encour om christenen te ondersteunen in deze tijd van financiële onrust. Daarnaast is het mijn verlangen om vrouwen te helpen bij hun onderneming op financieel gebied. Zodat ze de vrijheid ervaren om te gaan ondernemen vanuit Bijbelse principes.