Jouw Geld Telt

Een praktijk boek over wat de Bijbel zegt over verdienen, lenen, uitgeven, spparen, geven en schulden. Jezus sprak veel over geld. Zestien van zijn 38 gelijkenissen handelden over de omgang met geld en over bezittingen. Sterker nog, er is bijna niets waarover Jezus meer zei dan over geld en bezit.

Een aantal jaren geleden heeft Howard Dayton een samenvatting gemaakt van 2.350 verzen in de Bijbel die wat zeggen over gebruik van geld en goed. Sindsdien leeft hij ernaar. Dit boekje is een doorleefde ervaring!

“Wat betekent de Bijbelse boodschap op het gebied van geld nu eigenlijk in het leven van alledag? Mag je lenen, en zo ja, waarvoor? Is geven belangrijker dan sparen? Dit praktische handboek helpt je om te ontdekken wat God van je vraagt op het gebied van geld, want wat je doet met jouw geld telt!
Als er ooit een tijd is geweest om stil te staan bij de waarde van ons bezit en de besteding van ons geld, dan is het nu. Jouw geld telt is een open en eerlijke handreiking voor wie vrij wil leven in een wereld waar alles te koop is. Lees het, leef het en laat het na aan je kinderen!”
– ds. Wigle Tamboer, predikant De Meerkerk, Hoofddorp

Jaar van herziene uitgave: 2019

Aantal pagina’s: 179

ISBN: 9789033818592

Bestel het boek door een mail te sturen naar info@encour.nl. De kosten hiervoor zijn €18,95 (inclusief €4,- verzendkosten).

Studenten krijgen €5,- korting. Ook hiervoor kun je een mail naar ons sturen.