Medewerkers

Directie

Bert den Hertog

Mijn naam is Bert den Hertog. Ik ben aangesteld als pionier en ik ben eindverantwoordelijk voor de uitvoering van het beleid van Encour. Mijn studie heb ik gevolgd op de Landbouwuniversiteit in Wageningen. Daarna heb ik gewerkt bij ARCADIS, IZB en IFES – Nederland. Bij IFES heb ik meegebouwd aan de doorontwikkeling van de Internationale studentenbeweging. Mijn passie is mensen helpen hun identiteit op Christus te bouwen in plaats van op hun werk en geld. Vanuit Encour werk ik nauw samen met Compass en het Centrum voor geloof en werk.

Bestuur

Alwin Oerlemans

Voorzitter

Kees Lugten

Penningmeester

Ruilof van Putten

Bestuurslid

Maarten Pijnacker Hordijk

Bestuurslid

Overige Medewerkers

Peter Briscoe

Oprichter van Stichting Encour. Hoewel ik niet meer zoveel voor Encour doe als vroeger, ontwikkel ik nog steeds veel nieuwe materialen! Ook geef ik lezingen op bijvoorbeeld conferenties.

Bertram

Mijn naam is Bertram Flier. Ik heb de studie Game Design & Development gedaan op het HKU in Utrecht. Ik ben in oktober 2019 erbij gekomen met als functie omschrijving: Office Assistent. Mijn taken bestaan voornamelijk uit allerlei praktische klusjes rond events, het ontwikkelen van content en het organiseren en structureren van het kantoor.

Gebedsteam

Willem van Dis

Leen Lievaart

Matthé Vos

Thijs van Vuuren