Anders denken over God en geld? Gabriรซl en Encour komen voor het vijfde jaar op rij met de 40-dagenkalender. In de afgelopen vier jaar zijn al diverse themaโ€™s rond het onderwerp geld en bezit behandeld. In deze gloednieuwe serie hebben de 40-dagenmails het thema 7G: God, Geld, Geluk, Gezondheid, Gerechtigheid, Genade en Geven. De Bijbel leert ons daar namelijk verrassend veel over! Met deze alternatieve invulling van de vastentijd willen we je uitdagen om meer te leren over de Bijbelse lessen die te maken hebben met geld en hoe je dit praktisch vorm kan geven. Om zo toe te leven naar het moment dat Jezus ons heeft vrijgekocht op Goede Vrijdag.

Gratis inschrijven kan via https://gabrielfb.nl/40-dagentijd/

Wat kun je verwachten als je meedoet?

Iedere dag ontvang je een e-mail met een toepasselijke Bijbeltekst die te maken heeft met geld, een overdenking hierbij die uit het leven is gegrepen, een uitspraak en een opdracht waarmee je de Bijbelse lessen in de praktijk kunt brengen. De overdenking is in tekst- of video vorm. De 40 overdenkingen komen ook te staan op onze homepagina. En op Facebook en Twitter.

De overdenkingen en videoโ€™s voor 2022 zijn geschreven/gemaakt door Antonie Treuren, Cora Treuren, Paul van der Laan, Joรซlla Opraus, Bram Rebergen, Koert Jansen, Hans Alblas, Harmen Niemeijer, Tom Kolsters, Joop Gankema, Joost Schelling, Carla van der Vlist en Maroesja van der Pols. Zij vertellen persoonlijke getuigenissen, waargebeurde verhalen die je raken. Voor meer achtergrondinfo, ook over de schrijvers, zie https://gabrielfb.nl/achtergrondinformatie-40-dagentijd/

Het 40-dagenproject is een gezamenlijk initiatief van Gabriรซl en Stichting Encour (deze website dus). Gabriel wil haar klanten graag helpen te leren leven vanuit โ€˜genoegโ€™. Stichting Encour wil mensen helpen om Bijbelse principes van omgaan met geld te ontdekken, toe te passen en door te geven aan anderen.