Businessman leaning on desk, explaining to four colleagues sitting.Vanaf 2015 biedt stichting Encour diverse ’train-de-trainer’ sessies aan.

Wil je graag meer leren over Bijbelse lijnen met betrekking tot geld, bezit, sparen en geven, maar dit ook graag met anderen delen? Dan is deze training iets voor jou. In een train-de-trainer-sessie bieden we je in twee dagdelen het gehele programma van de vijfdelige cursus ‘Jouw geld telt’ aan. Hierna kun je hiermee aan de slag in je eigen kerkelijke gemeente, met behulp van een toolkit. Lees snel verder voor meer informatie.

Ook is er een ’train-de-trainer’ cursus voor aankomende JobGroupsleiders. JobGroups is een cursus voor werkzoekende mensen waarin lotgenoten ontmoeten en ervaringen uitwisselen, waarin praktische sollicitatievaardigheden worden geboden, maar waarin vooral ook oog is voor de hele mens. Bij een JobGroups cursus staat niet het vinden van een baan centraal, maar het zien en erkennen van de werkzoekende als mens. Het vinden van een baan is geen doel op zich, maar een mogelijk (en hopelijk) gevolg van iemand die zichzelf beter heeft leren kennen. Wil je ook graag deze training geven? Lees snel verder!

Jouw Geld Telt – Train de trainer

Wat zegt de Bijbel over verdienen, uitgeven, sparen, investeren, geven en schulden aflossen? Ontdek de Bijbelse lijnen voor de omgang met geld en bezit. Jouw Geld Telt is een uitgebreide cursus, die je zelf in jouw gemeente kunt organiseren. Wij kunnen helpen bij de voorbereiding en leveren de cursusmaterialen. Maak kennis met deze cursus tijdens een trainersmiddag en verwerf je licentie.

De cursus is verdeeld over 5 modules, naar aanleiding van het gelijknamige boek “Jouw Geld Telt” van Howard Dayton. Deze vijf modules worden in een middag en een avond behandeld door een ervaren trainer. Hier krijg  je u een indruk van de thematiek en een handreiking hoe je aan de slag kunt om deze training te geven.

De training duurt van 13:00 tot 20:30. De training wordt gegeven in Amersfoort. U kunt gratis parkeren bij de trainingslocatie.

De kosten voor deze training bedragen € 125,- inclusief btw. Hiervoor krijgt u de training, een werkboek en dit is inclusief een broodmaaltijd.

aanmeldknop

JobGroups – Train de trainer

Vanwege de vraag naar nieuwe JobGroupleiders wordt in oktober 2015 weer een Train-de- Trainer JobGroups georganiseerd. Ben of ken jij iemand die deze training graag zou willen volgen? Geef je dan op voor onderstaande training. De training bestaat uit 2 lesavonden in Amersfoort en individuele opgave is mogelijk!

Wat :                   Train de Trainer JobGroups
Waar :                Kantoor Stichting Encour, Zielhorsterweg 71 in Amersfoort
Wanneer :        2 dinsdagavonden in oktober 2015 (afhankelijk van de beschikbaarheid op  dinsdag 6, 13 of 20 oktober)
Wie :                   Voor mensen met affiniteit met onderwijs en een hart voor werkzoekenden. De training wordt verzorgd door Louise de Haan
Kosten :           Totaal € 125,- (incl. btw) per persoon incl. werkboek
Hoe :                  Aanmelden kan tot 20 september 2015 via de trainer: louise.dehaan@encour.nl (o.v.v. naam, contactgegevens en beschikbare data in okt.)

Voor meer informatie en opgave kun je contact met ons opnemen via bovenstaand mailadres. Wij hanteren per training een minimum aantal deelnemers, bij onvoldoende aanmeldingen zijn wij helaas genoodzaakt de training door te schuiven.

We zien je reactie met belangstelling tegemoet!

aanmeldknop

Categorieën: EncourNieuwsThema GELD