moneylife v3

Durf jij de volgende stap te zetten?

Misschien heb jij jezelf al verdiept in het thema bijbels omgaan met geld. Wij bieden je de online bijbelstudie ‘Moneylife’ aan die geleid zal worden door Indra Ramdin. Moneylife leert je hoe God denkt over onze omgang met geld en wat dit betekent in ons dagelijks leven. Een mooie en verdiepende bijbelstudie, durf jij deze stap te nemen?

Waarom is deze bijbelstudie een aanrader?

  • Vijf interactieve avonden vol met spannende en prikkelende vragen
  • Veel ruimte voor persoonlijke vragen
  • Handvaten om in de praktijk je omgang met geld te veranderen
  • Je gaat geld besparen omdat je in je dagelijks leven bewuster met geld zult omgaan

Praktische informatie

In september/ oktober 2021 start een nieuwe Moneylife kring. Bekijk in het aanmeldformulier vrijblijvend alle praktische gegevens.

Moneylife voor Echtparen

Ook start op een nader vast te stellen moment een speciale Moneylife kring; een kring voor echtparen en stellen. Geld kan in relaties een grote bron van stress zijn. In deze speciale Moneylife kring willen we met maximaal 5 stellen nadenken hoe God denkt over onze omgang met geld in relaties. Een mooie en verdiepende bijbelstudie, durf jij deze stap te nemen? Kijk voor meer informatie in ons aanmeldformulier.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt Zoom?
Bekijk hier een Zoom instructie.
Waar kan ik de koffiegesprekken en achtergrondmaterialen vinden?
De koffiegesprekken en de andere achtergrondmaterialen kun je hier vinden.
Waar kan ik het wachtwoord van de achtergrondmaterialen vinden?
Het wachtwoord kun je vinden in het boekje of kun je krijgen van ons. Mail ons naar info@encour.nl
Kan ik deze bijbelstudie ook zelf in mijn eigen kring geven?
Ja dat kan! Je kunt de bijbelstudieboekjes bestellen door een mail te sturen naar info@encour.nl. De boekjes kosten ons ongeveer €7,50 per stuk om te maken en te versturen maar we vragen een vrijwillige bijdrage om het werk van Encour te ondersteunen. Het is handig als je als gespreksleider een eenmalige digitale instructieavond volgt. Hiermee krijg je extra handvaten om effectief met je kring over dit onderwerp te praten. Meld je hiervoor aan door een mail te sturen naar info@encour.nl.

Hoe kan ik na Moneylife iets betekenen voor anderen?

Wij zouden het super tof vinden als je na Moneylife iets van jouw opgedane kennis wilt doorgeven aan anderen. Door een Moneylife Trainer te worden kun je de bijbelstudie Moneylife gaan geven in jouw eigen gemeente of kring.